December PIGATE meeting

Nankyu Chapter

Date and Time: 
Saturday, 10 December 2016 - 1:30pm - 4:30pm
Speaker: 
Arata Maeshima
Speaker: 
Ayaka Ikezuki

This month's PIGATE meeting will feature two graduate students from Kumamoto University presenting on their research.

13:00-13:30 Preparation and Sign-in time (30min.)
1. 13:30-13:40 Opening Remarks (10min.) by Takuji
2. 13:40-14:35 1st Presentation by Arata (55min.)
“Integrative motivation の向上を図るには、そのきっかけは”
        (統合的動機づけ)
3. 14:35-15:05 Kitemiran-Shitemiran (Break) (30min.)
(お互いに自己紹介したり、おしゃべりしたり・PIGATEAの役割にチャレンジしてみらん?・友達誘って“きてみらん”?)
4. 15:05-16:00 2nd Presentation by Ayaka (55min.)
        “When in America, do as the Americans do.”
(郷に入れば、郷に従え~英語教育における文化の扱いについて~)
5. 16:00-16:15 Sessions summary, Mr. N. Takaki (15min.)
6. 16:15-16:25 Announcement (10min.)
7. 16:25-16:30 Closing, by Takuji (5min.)

This PIGATE meeting is co-sponsored by NanKyu JALT

Location: 
Kumamoto Gakuen University
Fee for JALT members: 
Free
Fee for one-day members: 
1,000 yen
Contact or Queries: 
Email contact form

Advertisements

The Asian Conference on Language Learning - http://acll.iafor.org/
view counter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer