Monthly PIGATE meeting

Nankyu Chapter

Date and Time: 
Saturday, 10 September 2016 - 1:30pm - 4:30pm
Speaker: 
Chie Takemoto
Speaker: 
Kentaro Ishihara
Speaker: 
Kazutaka Tameike
Speaker: 
Chikako Naito
Speaker: 
Misato Takata
Speaker: 
Paul Beaufait

PIGATE September session: 23rd Annual General Meeting and Working Paper Presentations

0. 13:00–13:30: Preparation and sign-in time (30 min.)
1. 13:30–14:45: Annual general meeting: 総会 (75 min.)
2. 14:45–15:00: Break (15 min.)
3. 15:00–16:15: Working papers (紀要): Oral presentations (75 min.)
3.1. Making visual aids to teach English expressions for times of a day
一日の時間帯を表す英単語を指導するための Visual Aids の作成,
Chie Takemoto, Minamiaso JHS
3.2. Reflection of my own self-evaluation card
自作の「自己評価カード」を省察する
Kentaro Ishihara, Kengun ES
3.3. What I felt through the Kumamoto earthquake
熊本地震で感じたこと
Kazutaka Tameike, Kiyama JHS
3.4. ACTFL National Standards 1996年版と2015年版を比較し、今からの外国語教育コミュニケーションに求められるスキルを考える 
Chikako Naito, Japanese Pedagogy MA Program, Columbia University (コロンビア大学日本語教授法修士課程) 
3.5. Reflection on my way of thinking through writing on an FLA blog
自身の考え方の省察~外国語ブログへの投稿を振り返って~
Misato Takata, Kumamoto University affiliated ES (熊本大学教育学部附属小学校)
3.6. An environmental scan of Internet communication technology uses, challenges, and potential for collective grassroots teacher development
Paul Beaufait, the Prefectural University of Kumamoto
4. 16:15–16:30: Summary, Mr. Takaki (15 min.)
5. 16:30–16:45: Clean-up (15 min.)
6. 16:45–17:30: Executive committee meeting (45 min.)
This PIGATE meeting is co-sponsored by NanKyu JALT.

Location: 
Prefectural University of Kumamoto
Fee for JALT members: 
Free
Fee for one-day members: 
1,000 yen (free for first time attendees)
Contact or Queries: 
Email contact form

Advertisements

The Asian Conference on Language Learning - http://acll.iafor.org/
view counter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer