Monthly PIGATE meeting

Nankyu Chapter

Date and Time: 
Saturday, 9 July 2016 - 1:30pm - 4:30pm
Speaker: 
Marc Helgesen

0. 13:00–13:30 Preparation and sign-in time (30 min.)
1. 13:30–13:35 Opening remarks by Dominic Edsall (5 min.)
2. 13:35–14:20 DIY NeuroELT Part 1 (45 min.)
by Prof. Marc Helgeson (Miyagi Gakuin Women’s University)
3. 14:20–14:50 Kitemiran¹ and Shitemiran² [+ break] (30 min.)
4. 14:50–15:35 DIY NeuroELT Part 2 (45 min.)
5. 15:35–15:45 Questions & Answers (10 min.)
6. 15:45–15:55 Summary by Prof. Takaki (10 min.)
7. 15:55–16:00 Announcements & closing remarks (5 min.)
8. 16:00–16:30 Discussion of New Pigate Syllabus Draft led by Prof. Takaki (30 min)

PIGATE is co-sponsored by NanKyu JALT

Location: 
Kumamoto Gakuen University
Fee for JALT members: 
Free
Fee for one-day members: 
1,000 yen (free for first time attendees)
Contact or Queries: 
Email contact form

Advertisements

The Asian Conference on Language Learning - http://acll.iafor.org/
view counter

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer